Disclaimer

Mocht onze afspraak niet doorgaan vanwege ziekte of een andere reden, laat het mij dan zo snel mogelijk weten zodat we samen iets anders kunnen inplannen.

Bouwhuis Fotografie hanteert de Algemene Voorwaarden, zoals deze zijn opgesteld door de FotografenFederatie. Deze Algemene Voorwaarden zijn te vinden in DEZE LINK. Bij het aangaan van een overeenkomst met Bouwhuis Fotografie, worden deze Algemene Voorwaarden automatisch geaccepteerd.

Klanten van Bouwhuis Fotografie geven stilzwijgend akkoord dat de foto’s geplaatst kunnen worden op deze website. Indien anders gewenst zal dit altijd vooraf aangegeven dienen te worden.

Copyright 2015 Bouwhuis Fotografie – Alle rechten voorbehouden. Deze site en haar inhoud zijn integraal het exclusieve eigendom van Bouwhuis Fotografie, gevestigd te Almere. Deze site en haar inhoud worden beschermd door het recht op de intellectuele eigendom. Het is niet toegestaan om elementen (teksten, beelden, layout, logo’s, software etc.) van deze site of haar inhoud gedeeltelijk of in hun geheel te reproduceren, te verspreiden, te wijzigen of mede te delen aan het publiek. Elke reproductie, verspreiding, wijziging of mededeling aan het publiek van een of meerdere elementen van deze site dienen te worden onderworpen aan de uitdrukkelijke, geschreven toestemming van Bouwhuis Fotografie, behalve in de eventuele gevallen waarin zo’n toestemming niet wordt vereist.

KVK-nummer: 70417725

BTW-nummer: NL132199002B01

 

5tekst

logo 4